Translate

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Ασαλουμίδη Κώστα με το σχήμα «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή/Ανταρσία

Δήλωση υποψηφιότητας του Ασαλουμίδη Κώστα με το σχήμα «Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή/Ανταρσία με συνεργασία στη Δυτική Μακεδονία» με επικεφαλή τον Στέφανο Πράσσο.
Οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας  δεν βγάζουν άμεσα κυβερνήσεις αλλά μπορούν να αποτελέσουν το πρώτο ρήγμα σε αυτόν τον κοινοβουλευτικό  ολοκληρωτισμό της τρισάθλιας συγκυβέρνησης,  εντολοδόχο της ΕΕ και του κεφαλαίου, και να επισπεύσει την κατάρρευση της από την γενικευμένη κατακραυγή του λαού και μέσα από τις κάλπες. Άλλωστε γ’ αυτό η κυβέρνηση άφησε τα επόμενα βάρβαρα μέτρα και μνημόνια για μετά τις εκλογές.

Ο λαός και την Δυτικής Μακεδονίας θα πρέπει:
-Να μαυρίσει τους μπλε και πράσινους υποψήφιους περιφερειάρχες και περιφερειακούς  συμβούλους , τους μπλε και πράσινους υποψήφιους δήμαρχους και δημοτικούς συμβούλους που στηρίζονται και στηρίζουν τα κόμματα αυτής της μαύρης συγκυβέρνησης.
-Να μαυρίσει τα φασιστικά μορφώματα της χρυσής αυγής που στηρίζουν το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο
- Να μην στηρίξει τα πρώην και νυν  στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ που αφού υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια τα συμφέροντα τώρα φόρεσαν τις εμπριμέ μάσκες του «ανεξάρτητου» και του  «ακομμάτιστου» για να ξεπλένουν τις αμαρτίες τους και να κοροϊδέψουν το λαό της περιοχής.
-Να μην στηρίξει τους καρεκλοκένταυρους της πάλε ποτέ πασοκοκρατίας που μετακόμισαν ή επανέκαμψαν  στην «κυβερνώσα» αριστερά και βάφτηκαν ροζέ μόλις μυρίστηκαν εξουσία.
-Να μη στηρίξει τα «θολά ποτάμια» της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των συμφερόντων.
-Να δώσει ψήφο αγώνα και ελπίδας για μια καλύτερη ζωή που αξίζει στη νεολαία μας και στους πολίτες της περιοχής μας
Σ΄αυτές τις εκλογές οι κάλπες πρέπει να βαφτούν κόκκινες, με το κόκκινο του αγώνα της ρήξης και της ανατροπής.
Γ’ αυτό αποφάσισα να δώσω  αυτόν τον αγώνα, και να θέσω υποψηφιότητα για περιφερικός σύμβουλος με το σχήμα ΑΡιστερή ΣΥμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ μαζί με τους άλλους συντρόφους, συναγωνιστές, συναδέλφους και φίλους που μαζί με τον επικεφαλή Στέφανο Πράσσο δώσαμε ανυποχώρητους και ανιδιοτελείς αγώνες όλο τα προηγούμενα χρόνια. Με την σιγουριά και την βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουμε τους αγώνες και το σχήμα ΑΡ.ΣΥ για την ανατροπή θα είναι ένα εργαλείο στην διάθεση του εργατικού και λαϊκού κινήματος της περιοχής.
*Γ.Γ. του ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου