Translate

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Στου νέου δημάρχου Κοζάνης την ποδιά θα σπεύσουν να σφαχτούν κόρες και παλληκάρια των ΜΜΕ

Γράφει ο Νίκος Δινόπουλος

Στα χνάρια της «αστικής δημοκρατίας των αρίστων», του «opengov» που πρώτος εισήγαγε ο «αντιεξουσιαστής» ΓΑΠ, βαδίζει η πράσινη ανατροπή στο δήμο Κοζάνης.

Όπως μας πληροφορεί ο Πρωινός Λόγος: 


Με ανοιχτές διαδικασίες και με προκήρυξη, την οποία μπορείτε να διαβάσετε σήμερα στον «Πρωινό Λόγο», ο δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης θα προχωρήσει στην πρόσληψη ειδικού συνεργάτη για το γραφείο Τύπου και ΜΜΕ του Δήμου».

«Ανοιχτές διαδικασίες»…, πλην όμως δεν πρόκειται για επιλογή με «κριτήρια ΑΣΕΠ»…. Όσες και όσοι σπεύσουν να καταθέσουν τα διαπιστευτήριά τους καλό είναι να γνωρίζουν πως «η τελική απόφαση θα ανήκει στο δήμαρχο Κοζάνης»… Κι αυτό γιατί η «επιθυμία του [νέου δημάρχου] είναι να δει ποιοι δημοσιογράφοι θα καταθέσουν σχετική αίτηση, ποιοι διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα και τα λοιπά»

Πιο απλά: Μια πράσινη παράσταση «ανοιχτών δημοκρατικών αξιοκρατικών διαδικασιών», -να μάθουμε και τα προσόντα όσων εργάζονται στα ΜΜΕ, μη μας πουλάν και μούρη-…, αφού εν τέλει οι «ανοιχτές δημοκρατικές αξιοκρατικές διαδικασίες» υπονομεύονται και αναιρούνται, εφόσον τελικά την επιλογή θα κάνει ο δήμαρχος (δικαίως και ορθώς).
- See more at: http://e-kozani.blogspot.gr/2014/09/blog-post_44.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+e-kozani+(e-KOZANH)#sthash.yp5pWjg2.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου