Translate

Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Οι αγώνες συνεχίζονται και εντείνονται



  • Τεράστιο το στραπάτσο της συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από 82% σε 45%) στην Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας.

  • Η Αριστερή Συμπόρευση αύξησε κατά 25% (750 ψήφους) τη δύναμή της σε σχέση με τις περιφερειακές του 2010

Η Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή/ΑΝΤΑΡΣΙΑ με συνεργασία στη Δυτική Μακεδονία ευχαριστεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και όλους τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας που στήριξαν και ψήφισαν τον συνδυασμό στις Περιφερειακές εκλογές.
Επίσης ευχαριστούμε και τους χιλιάδες συμπολίτες μας που εκφράστηκαν υπέρ του συνδυασμού αλλά δεν τον ψήφισαν υποκύπτοντας τελικά στις πιέσεις και στα πλαστά, όπως αποδείχτηκε, διλήμματα.
Παρόλα αυτά ο συνδυασμός μας κατάφερε να αυξήσει σημαντικά την εκλογική του δύναμη (κατά 25%, 700 ψήφους και μισή ποσοστιαία μονάδα) σε σχέση με τις Περιφερειακές εκλογές του 2010. Αυτοί οι ψήφοι είναι ψήφοι ελπίδας και μας δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία να συνεχίσουμε τους αγώνες για την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης της συγκυβέρνησης, του Κεφαλαίου και της ΕΕ που προβλέπεται ότι θα συνεχίσει και θα ενταθεί μετά τις εκλογές.
Θέλουμε να συγχαρούμε τους υποψήφιους Π. Συμβούλους του σχήματος που έδωσαν έναν δύσκολο αλλά και τίμιο, αξιοπρεπή αγώνα χωρίς καν τα βασικά οικονομικά και οργανωτικά μέσα απέναντι στους μηχανισμούς, τα ρουσφέτια και το άφθονο πολιτικό χρήμα.
Εμείς όπως υποσχεθήκαμε και προεκλογικά θα συνεχίσουμε τους αγώνες και θα είμαστε «πανταχού παρόντες» εκεί που αγωνίζονται οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι αγρότες, η νεολαία μας και όλοι οι πολίτες χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και τον θεσμικό μας ρόλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου