Translate

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΑΡ.ΣΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου



ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου


Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα και η ναζιστική συμμορία (ΧΑ) θέλει να καταθέσει στεφάνι στα Γρεβενά την Κυριακή 12-10-2014.

Στην πόλη και την περιοχή που, από τις πρώτες πόλεις της Ευρώπης  απελευθερώθηκε από το ΕΑΜ,  δίνοντας βαρύ φόρο αίματος, δεν έχουν καμμία θέση οι απόγονοι των συνεργατών των Γερμανών και των χουντικών προδοτών, οι εραστές του Ναζισμού, οι φονιάδες του Φύσσα, του Λουκμάν  των ταγμάτων εφόδου, οι υπάλληλοι του Μπαλτάκου της ΝΔ.

Η  ΧΑ λειτουργεί σαν το μακρύ χέρι, την σιδερένια φτέρνα του κεφαλαίου ενάντια  στους εργαζόμενους και την νεολαία. Το έχει αποδείξει περίτρανα με την στάση εντός και εκτός βουλής όλα αυτά τα χρόνια. Οι πραγματικοί της εχθροί είναι οι εργαζόμενοι, ο λαός, και η αριστερά και όχι τα αφεντικά της που την στηρίζουν και συνδιαλλέγονται μαζί της.

Με  αφορμή αυτό καλούμε σαν παράταξη τους εργαζόμενους, συνδικάτα, Ερ. Κέντρα κόμματα και πολιτικές οργανώσεις τις Αριστεράς τον δημοκρατικό λαό της πόλης  σε επαγρύπνηση, για να αποτρέψουν κάθε ενδεχόμενη παρουσία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
  • Ούτε στα Γρεβενά ούτε πουθενά τσακίστε τους Φασίστες σε κάθε γειτονία.
  • Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς Λευτέρωσε ο Άρης και το ΕΑΜ ΕΛΑΣ.
- See more at: http://e-kozani.blogspot.gr/2014/10/blog-post_44.html#sthash.haZEL31y.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου