Translate

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Θρασύδειλη επίθεση πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 16/5 καταστρέφοντας τα προεκλογικά περίπτερα στην πλατεία, της Αριστερής Συμπόρευσης για την Ανατροπή και της Λαϊκής Συσπείρωσης,  από ομάδα τραμπούκων-υπερασπιστών του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της περιοχής. που ξέρουν να δρουν μόνο τη νύχτα.

Ως Αριστερή Συμπόρευση για την Ανατροπή-Ανταρσία με συνεργασία στη Δυτική Μακεδονία καταγγέλλουμε το γεγονός σε όλους του πολίτες της Κοζάνης και της Δυτικής Μακεδονίας και θεωρούμε ότι ήταν στοχευμένη ως προς τον συνδυασμό μας, μιας και είναι ο μόνος που μακριά από λεφτά του κράτους και επιχειρηματικών συμφερόντων, δίνει το αγώνα με την οικονομική υποστήριξη αποκλειστικά και μόνο των μελών της και των φίλων της. Δηλώνουμε επίσης απερίφραστα ότι αν νομίζουν οι οπαδοί των μνημονίων που πνέουν σιγά σιγά τα λοίσθια, πως θα τρομοκρατήσουν με αυτές της πρακτικές τον συνδυασμό μας και τους πολίτες της πόλης που παν κόντρα στα σχέδια τους είναι βαθιά γελασμένοι. 

Στους καιρούς που το παλιό αρνείται να πεθάνει και το καινούριο πασχίζει να γεννηθεί, εμείς, μαζί με τους εργαζόμενους της Δυτικής Μακεδονίας,  θα είμαστε κάθε μέρα στον αγώνα για  να στείλουμε όλους αυτούς στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και να οικοδομήσουμε ένα καινούριο κόσμο στη βάση των αναγκών της πλειοψηφίας του λαού.

17/5/2014

Το γραφείο τύπου της Αριστερής Συμπόρευσης για την Ανατροπή-Ανταρσία με συνεργασία στη Δυτική Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου